Letmý dotyk

Letmý dotyk

Anotace: Jen tak si sním...

Pohladím Tě po tváři,
uvidím tě ve svém snáři.
Uvidím tě v náruči,
a můj stesk odletí.
Pohladím Tě po rtech,
uslyším Tě ve zdech.
Uslyším Tě tady a teď,
pár kopretin do vlasů si vpleť.
Ucítím Tvou květinovou vůni,
po nebi mraky si to plují.
Zadívám se Ti do očí,
a ta touha útočí.
Toužebně o Tobě sním,
a ptám se zda smím ?
Pár letmých dotyků si ukradnu,
o pár polibků zbohatnu.
Autor Kessi, 27.09.2010
Přečteno 532x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen sni:-))

27.09.2010 21:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí