Vyprahlá duše...

Vyprahlá duše...

Anotace: ...

Pusto.
a prázdno.
duše jako vymetená.

jak protřelý vymetač klubů
kterého přešla chuť pít.

nedopitá sklenka
a náhle se čas zastavil.
a poslední lok
změnil se
v kamennou slzu.

jediný povzdech
pronikl skrz rty sevřený,
naznačil otázku
a upadl do ticha.

svět.
vybledl, odtekl,
zapřel se a skryl.

jen naděje
jako světluška v mlze
visela v tichu
jakoby zapustila kořeny.

pak najednou
světýlko pohaslo.
a tmou se zachvěla
lehká melodie.

na tváři slza
chvěla se s každým tónem

ten něžný hlas
a tlukot srdce

rozechvěl láskou
vyprahlou duši
a ta jako zázrakem začala kvést...
Autor Badya, 27.09.2010
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Dilla, ilona, Sladkalu, Shnecek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju...

04.03.2011 13:01:00 | Badya

Opravdu,nádherně napsáno:))))ST

03.03.2011 19:35:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí