Vždyť se nic nestalo

Vždyť se nic nestalo

Anotace: skoro veršovánka

Vezmeš si do rukou
to co zbylo z mojí duše.
Zeptáš se: „smím“?
Já beze slov odpovím
svým pohledem bezbranným.
Bříšky prstů pohladíš mou tvář.
Polibkem srdci dáš tep.
Podlehnu kouzlu tvých snů,
procitnu z šedi všedních dnů.
Uvěřím ti. Oddám se ti.
Pak řeknu ti nepokrytě: „miluji tě“!
Lehce se zachvěješ,
mile se usměješ.
Tiše odpovíš, že víš.
Pak se otočíš,
ani sbohem nepovíš.

Snad ani nemyslíš,
co děláš ,když v dáli se ztrácíš.
Jen mlhavá vzpomínka
v hlavě ti zůstane
Autor Kordula Tomáš, 09.01.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezká.
Nebylo by na škodu pohrát si kapánek se slovosledem.
Zkus si verše číst nahlas a více vnímat budeš rytmus.

09.01.2006 17:29:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí