Destiny dance..

Destiny dance..

Anotace: Kirarin revolution.. http://www.youtube.com/watch?v=e69CiryDB9w

Kero 9 Destiny tanec je prima
na Slunci holčička z plazmatu - šójo
ráda se předvádí, mne si nevšímá
ať dělám, co dělám, skáču jak jojo

vnímá jen to, co na scéně teď slyší
skladbu ze země, kde slunce vychází
já sedím schoulen ve svých křídel skrýši
začouzen dýmem z nich, s tváří od sazí

hledě na Sluníčko - na Slunci, milé
tančím jí mirror, neuhořím marně
japonsky žluté je, mé tváře v defilé
docela zčernaly.. v rekvizitárně

vesmírné zeptám se, zda mají bílé
barvidlo pro mimy, tuze mi schází
Japonka tančí dál, má kratochvíle
pomalu končí.. ať sen neodchází
Autor Petbab, 28.09.2010
Přečteno 306x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Gabrielle, Mbonita, Marfuša, hašlerka, Květka Š., Jiná, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále tak hezky tančíš a k zemi tóny, kroky Tvé doléhají, se rozléhají... ST!

28.09.2010 12:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí