Ledová královna

Ledová královna

Anotace: Další z dílny pro Míšu P. :-) Tentokrát jako Ledová královna.

Sbírka: Devatero krás

Na řasách sněhové vločky tají,
veselé plamínky zhasly, neplápolají,
závoj její tváři stíní –
tichý vzlyk nese se síní.

Jsem to já v koutě,
se slovy: „Miluji Tě“ –
ruka Tvá těžce padá,
má opět ji zvedá.

Na zemi bezvládně leží,
poslední naše chvíle běží,
chtěl jsem budoucnost spatřit –
vidět štěstí – nyní se trápit.

Mé milé sbohem poslední:
k žádné se už neznám,
umírám s každou vteřinou,
nemá smysl dál existovat!

V led slzy se promění:
pro jiného oči nemám,
jsi mou láskou jedinou,
nemohla bych jiného milovat!

.
.
.


Uběhlo již mnoho let,
neuschl však lásky květ,
na hrudi houpá se lahvička –
ledové královny dobrá dušička.
Autor Amable seňor Marek, 28.09.2010
Přečteno 348x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí