Proč já?

Proč já?

Anotace: .

Proč já?
Proč stále sama jsem
A usínám s hrozným pocitem?
Proč zůstávat mám s ním,
Když dávno s jiným spím?
Proč zůstávat mám tu
Když špatnou hraju hru?
Proč nevěří mi už,
Ten pošetilý muž?
Proč neporadí ta,
Co poraditi má?
Proč nevrátil se sen,
Naplňující mě rozumem?
Proč už nevím kudy jít
A proč nechci sama žít?
Proč nade mnou je most
A proč křičím dost?
Autor Helvinka, 09.01.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí