Znáš

Znáš

Anotace: znát nestačí..

Znáš to teplo kdy mrzne voda,
kdy sříbrná zdá se soda,
kdy noc jasnější dne jest,
kdy kámen prorazí pěst.

Znáš tu zimu kdy tají sněhy,
kdy otravná je chvíle něhy,
kdy měsíc nad krajinou pluje,
kdy lidé jdou do dračí sluje.

Znáš vítr který láme skály,
láme tady,láme v dáli.
Však je to jen vánek
co neprobudí tvůj spánek.
Autor Désolé, 28.09.2010
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: E.deN, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí