Vztah

Vztah

Anotace: Prostě osud...nebo co se to vlastně stalo??

Co vidím,
když zavřu oči?
Nevnímám svět,
hlava se mi točí.
Začínám vzpomínat,
na všechno od začátku,
co se stalo,
od toho osudnýho pátku.
Asi rok a půl,
jó to je doba,
kdy poprvé jsem slyšela od tebe ty slova,
lásko miluju tě,
jsem rád, že tě mám,
lepší holku na světě,
už nikdy nepoznám.
Kde je to teď,
co se vlastně stalo?
Pořád doufám,
že se mi to jenom zdálo.
Ale né, je to pravda
tohle nebyl sen,
všechno je tu skutečný,
venku bílej den.
A já tu sedím,
říkám si, že vzpomínám,
ale proč?
Co z toho vlastně mám?
Cítím jen bolest,
když vzpomenu si na to,
jak mi bylo krásně,
když říkal si mi zlato.
Ty spousty zážitků
a nádherných chvil,
nemohla jsem dýchat,
když jsi mě políbil.
Ale teď je všechno jinak,
já jsem ti ublížila
a už nevím co mám dělat,
abych to napravila.
Autor evilyn, 29.09.2010
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, Ejí, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí