Růže

Růže

Anotace: jen tak z nápadu...

Dívka to byla,
opravdu krásná,
ale bez lásky,
nebyla šťastná.
Až jednou se našel člověk,
kterému by srdce dala,
on o to však nestál
a ona mu růži věnovala.
,,Ta růže je má duše
a dokud bude žít,
já tě budu v srdci,
spolu s ní mít.‘‘
Ale on, sobec,
lásku zabil,
v žhnoucím ohni,
tu růži hned spálil.
Když dohořel poslední,
růže květ,
s tou nebohou dívkou,
se zastavil svět.
Zemřela za lásku,
kterou neměla,
rudou růží pohřbila,
svého strážného anděla.
Autor evilyn, 29.09.2010
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Träumer94, Quigleika, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ty emoce...tak trochu osobní možná to bude tím a děkuju:)

19.10.2010 21:09:00 | evilyn

nádherná báseň, téma a ty emoce, je dokonalá

04.10.2010 00:21:00 | Träumer94

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí