... a mimochodom

... a mimochodom

Anotace: ...

jediné Tvoje objatie
a telo upadá
a duša lieta

jediný bozk
a strácam hlavu
strácam dych

jediný úsmev
a nebo je modré
ako nikdy nebolo

jediný pohľad
a nikdy viac nedokážem odísť
nikdy nepadnúť

jediný stisk ruky
a už Ťa nepustím
a budem držať navždy

jediná iskra v tvojich očiach
a ja som stratená
a neviem,kto som
kým nenahmatám Teba

ako oddychuješ
vedľa mňa

a mimochodom..
Milujem Ťa!
Autor maliska, 29.09.2010
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, carodejka, Bíša, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání.))

12.10.2010 23:23:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí