Nabídka tepla

Nabídka tepla

Anotace: podzim je tu, další zamilovaná

když smůla lesem voněla
a ty se zimou zachvěla
já nabídl teplo svého srdce
měla by si mě ve své ruce

dal bych ti život svůj
tak přeci počkej, stůj
neutíkej před naším osudem
neutíkej, propadnu se studem

zchřadnu jako to poslední poupě
když utečeš, budu vypadat hloupě
tak zahřej se ještě chvíli u mě
a vychutnejme si spolu smůly vůně
Autor MRF, 30.09.2010
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí