Nenávidím nebo..??

Nenávidím nebo..??

Anotace: Věčná otázka...

Nenávidím když si hraješ,
ty tvoje kecy,
miluješ mě,
ale máš rád ji,
seš ješitnej,
nemám ráda tvý kámoše,
rozesměješ mě,
ale častějš mě rozpláčeš
a nejvíc nenávidím,
že tě přes to všechno miluju.

Miluju tvý vlasy,
tvý oči,
tvý starý tenisky
a černý rifle,
když mě líbáš,
hypnotizuješ mě,
když ležíš u mě,
vznáším se
a nejvíc se mi líbí,
že tohle všechno na tobě miluju.
Autor evilyn, 30.09.2010
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí