Plamínek ze svíce

Plamínek ze svíce

Anotace: ...

V noci tajemné, když svítí měsíc,
tancují stromu větve, světlu vstříc.
Hrají si se stíny, v tichu mluví,
láska Tvá ke mně, mě ve snech loví.

Vždyť srnka lovci utíká,
neb zemřít nechce,
ale láska Tvá mě objímá,
tak něžně a lehce.

Dívám se k měsíci,
vidím okolní zář,
v plamenu ve svíci,
vidím Tvou tvář.

Tančíci plamínek
vnímá mé myšlenky,
bez větších námitek
bez mé panenky.

Vracím se ke dnu,
kdy v náruč jsem Tě měla,
teď jen ve snu,
přivinout jsem Tě směla.

Těším se na zítřek,
bez Luny a měsíce,
do Tvých dvířek,
bez plamínku ze svíce.
Autor januve, 01.10.2010
Přečteno 390x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, Bíša, ta.cupka., Tamara, Gabrielle, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Niky88, blue, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji =)

01.10.2010 16:37:00 | januve

krásný plamínek v tajemných stínech noci..moc hezky napsané

01.10.2010 12:48:00 | xoxoxo

Nádherné snění v tajuplné noci.....ST

01.10.2010 11:19:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí