Tak jak Láska prochází Našim životem

Tak jak Láska prochází Našim životem

Anotace: ...

Až najdu Lásku,
budu ji střežit,
ať mě tisíckrát zklame,
budu jí věřit.
Bude mým bohatstvím,
co přetrvá,
bude poselstvím,
co pouta zpřetrhá.
A mizérie ze světa zmizí,
slunce rozzáří duši
a ta barvu bude mít ryzí.
A žádný strach a pláč,
na všechny rány Láska najde fáč.
My děti své cíle najdem
a pak jako straci u hrobů se sejdem.
Plačící u hrobů lásek svých
a i přes věčnou zimu
životem projdem v sandálých..
Autor Lenny, 09.01.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí