Oidipovský komplex?

Oidipovský komplex?

Anotace: poznámka: neberte slimáka jako něco ošklivého, jen si ho představte jako takového chudšího příbuzného šneka

Chci když se schoulím stát se šnekem
Stočený do kuličky malý a křehký jsem

Jsem malý kluk jenomže si rád hraju
Jsem ostrý rampouch však na tvých prsou taju
Jsem jako slimák a chtěl bych se stát šnekem
Mít se kde schovat-

Chtěl bych se skrýt zas v obětí jak v matce
Mezi rty prst a usnout při pohádce

Vědět že je tu lampa co mi svítí
A taky postel Smysl mého žití
Pak horká kaše a mléko hřeje máma
Den voní medem Ach Bože To jsou rána

* * *

Usínám divoký a oči řežou pálí
Sotva je zavřu
Sotva pak usnu
Sen nahlížený zdáli
Krátký a smutný A nebo taky tma
Podivný svět v němž chybí maminka

Schoulím se k Tobě Má lásko Ve Tvé dlaně
Budu zas klukem A vejdu se snad na ně
Jsi
Máma
Láska
Jsi první blízký sen
Zvedni mě z bláta A veď mě životem
Autor Bůchví..., 02.10.2010
Přečteno 567x
Tipy 13
Poslední tipující: Noc17, Aleinad, René Vulkán, takova, Ishtar, dream in emptiness, malá čarodejnice wiggová netopýrková, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě také,moc.

10.10.2010 13:36:00 | takova

Mě se líbí moc:)

05.10.2010 21:06:00 | Ishtar

=)

05.10.2010 19:10:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí