Novoroční dívce

Novoroční dívce

Anotace: Chtěli bychom svým milým dát vše co si přejí

Novoroční dívce

Platíme Bohu za své hříchy
pověz mi děvče, zač mu platím já?
Vždyť nejsem posel z domu falešné pýchy
a on mě takhle potrestá

Ve svý moci drží každou mou touhu
a sedmi zámky zamyká
v duši mi vyryl ohyzdnou strouhu
plamenem srdce polyká

Chtěl bych dát lidem náruče květin
které jim nikdy nezvadnou
za každou špatnost slzy jak před tím
kterými květy zalejou

Chtěl bych dát Tobě největší štěstí
ale víš, prázdný ruce mám
jen ty mý lásce – dovol jí kvésti
když už Tě nelíbám
Autor slamtron, 10.01.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená. super rytmus a taková krásná pochmurnost. A skladba a metafory taky vydařené...

10.01.2006 12:42:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí