Láska na inzertát

Láska na inzertát

Anotace: když chceš, nepotkáš, přijde možná časem sama

Láska na inzerát
22.12. 2005

Pojednou stojím tu vedle Tebe
pro jednou, stojím tu sám
šaty a slipy odložené
ani je v tom šeru nehledám

Stojím tu sám se svým stínem
pro Tebe, Lásko zlatá
stojím a chvím se nad Tvým klínem
jsi tak krásná a mladá

Zpovzdálí svíčka bliká
ležíme vedle sebe
držíme minutu ticha.
má ruka Ti po těle jede

Nahmatáš mě v tom přítmí
ucítíš moje chtění
do ouška šeptám „prosím“
chvěji se přívalem něhy

Obejmeš mě má krásko
poprvé dnes a naposledy
ptáš se proč říkám Ti lásko
když známost se měří hodinami

A moje chtění?
bylo a už tu není

Koukáš se na mě,
vrýváš do paměti
jak vypadá můj svět
tušíš, že jsi tu naposled
Autor slamtron, 10.01.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí