Řekni

Řekni

Anotace: =)

Řekni
Řekni mi,
Že kvůli mně v noci nespíš
Že přemýšlíš, nad tím co cítím…

Řekni
Řekni mi,
Že si nezapomněl
Na chvilky, které jsme měli rádi,
Které pro nás znamenali víc
Víc než vlastní život…

Řekni
Řekni mi,
Že to stále cítíš
Tu vášeň … která nás spolu držela
Tu lásku … bez které se nedá žít…

Řekni
Řekni mi,
Že se vrátíš
Že začneme znova…
Že slepíme střípky rozbitého skla…

Řekni
Řekni mi,
Tvý Ano…
Budeme spolu jako dřív..
Nerozluční …
Nepoddajní …
Nepolapitelní …
Zamilovaní …
Autor Klira_VK, 03.10.2010
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, ta.cupka., Ejí, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to velká síla přání, tak ať to vyjde !!

23.10.2010 20:17:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí