nedělní odpoledne

nedělní odpoledne

Anotace: ...

Krájím krásu chvíle s Tebou
Tvým úsměvem, na plátky radosti
Pro ty okamžiky, pokořím savanu i poušť
Čas není našim chvílím podstatný

Včera jsme se milovali, vroucně, teple
Usínali jsme, propojeni, svoji... krásní...
Vím nemáš ráda velká slova, ke snídani, k obědu
Tak píšu a jen tak nepřestanu

Počítám dny, na mezery v životě
V tom prostoru mi vážně scházíš
Někdy jen tak, na fotografiích, na polštáři
Jindy však moc, Bože..., až to šimrá...

Jsi prostě má Láska, lásko, blízce vzdálená...
Autor Valemart, 03.10.2010
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT., Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,srdíčkové.

03.10.2010 18:28:00 | CULIKATÁ

Milé a zamilované verše, líbí se mi. :o)

03.10.2010 17:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí