Není věra jako Věra

Není věra jako Věra

Anotace: budouci text, treba ho zase nejaky sikovny kamarad zhudebni...

stojíš v přítmí lucerny
snad bojíš se být nevěrný...
tvoje oči tě však prozradili
a mě docházejí síly
jen o krůček se přiblížit
a naději zítřku přislíbit

sám sobě zůstat věren
vyjít správným směrem
věra, nevěra, věra, nevěra
věra, nevěra

já ti to nechci psát
já tě nechci vydírat
jen si přeji abys věděl
jen si přeji abys vidět
že slzy po tváři mi stékají
tak tiše a tak potají

sám sobě zůstat věren
vyjít správným směrem
věra, nevěra, věra, nevěra
věra, nevěra

jak splašená točí se ruleta
a já zničená čekám do léta
jak závodní kůň žene se srdce
a opustit tě se mi nechce
říct sbohem a jít
a zas sama být

sám sobě zůstat věren
vyjít správným směrem
věra, nevěra, věra, nevěra
věra, nevěra

nikdy ti nedokáži říci sbohem...
Autor majdalen, 03.10.2010
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Metcheque, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Lioness, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí