Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: ...nedokážu tu bez tebe být

Mám pocit jako bych měla díru v hrudi, někdo mi vyrval srdce a šíleně to bolí.
To prázdno po něm, ty stísněný pocity, hlava se trápí, pořád jen ptá se,kde jsi, kde jsi TY?
Kde jsi ty, cos mi to udělal, kde jsi, kam jsi ho schoval?
Proč jsi mi ho nenechal, vždyť i tak bylo tvé, jak žít teď mám, bez něj, bez tebe?
Prosím tě vrať mi ho, vrať zpátky ten pocit, že můžu žít, že nemusím se pořád prosit.
Je pro mě důležité, pro život na zemi, teď jenom přežívám, horory zdaj se mi. Pláču o něj, pláču o tebe, teď jsem tu samotná jak hvězda bez nebe.
Chybí mi, chybíš mi, prosím tě,vrať jej zpět, prosím tě VRAŤ SE MI!
Autor LuLuS, 04.10.2010
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí