Stín

Stín

Anotace: ...turn back time

Za oknem objevil se stín, měl jeho tvář...to se mi jen zdá, opět s otevřenýma očima sním.
Mihl se tam znova, rozbušilo se mi srdce, promítám si ta slova...je mi s tebou krásně, jsem s tebou rád, jen necítím to samé, chci být tvůj kamarád.
Zase je tam ten stín, blázním, jsem nemocná, to jen vidím to, po čem toužím.
Lucie vzchop se, vzpamatuj, odešel, zmizel ti ze života, už nebude tvůj.
Koukám z okna, pořád ho tam vidím, srdce na poplach mlátí, on mi tak chybí.
Ještě jednou kouknu ven, vidím....vidím jen hvězdy na nebi, žádný stín, vážně to byl sen!
Autor LuLuS, 04.10.2010
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí