láska - minulá

láska - minulá

Anotace: vzpomínky se prostě nedají vymazat.. =((

>>
slibuješ lásku, chyby odpouštíš
že Tě miluje, dobře víš
bezpečí v objetí máš jenom pro ni
úsměv a naději; lásku, co voní
>>
dvě slůvka k ní posíláš
šťastný, že už ji znáš
nic Ti nechybí, když ji máš u sebe
to všechno, co děláš je pro ni, ne pro Tebe
>>
znamená víc, než celý svět
tohle Ti musí každý závidět
nechceš ji ztratit, máš ji moc rád
celé své srdce chtěl bys jí dát
>>
lásku navždy jí slibuješ
tvrdíš, jak moc ji miluješ
ani nevíš, jak teď (i pak?) chybuješ
>>
>>
ano, tohle všechno já vím
ty krásné chvíle před očima mám
když každý den o minulosti sním
tak proč jsem tak sama a Ty jsi sám?!
>>
>>
Autor dream in emptiness, 04.10.2010
Přečteno 301x
Tipy 19
Poslední tipující: R., Chancer, Radek.oslov.Šafárik, Zayo, Niky88, JohnyD., Bíša, Jiná, Danga, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá,snad čas přinese klid do srdíčka a přestane bolet.

04.10.2010 19:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí