....

....

Anotace: Nevím

Slova Miluji tě je jen obyčejná fráze,
jen obyčejných pár písmen,
láska nečistá a špinavá jak saze,
ale jen ty jsi byla pořád mojim snem.
Když máš jen někoho rád,
a na někom ti záleží,
myslíš na něj/ní pořád,
nic jiného ti v hlavě neleží.
A mraky věcí které změní,
tak pojď si projít ten můj vlak,
naši dobu v udivení,
budu čekat jen na zázrak.
Každý večer zadívám se na nebe,
nebe které svítí jednou hvězdičkou,
doufám že tam uvidím jen tebe,
chtěl bych tě mít pro sebe celičkou.
Máš mého srdce půl,
a já mám pro tebe kytku jaká jinde není,
nevážil jsem si tě byl jsem tehdy prostě vůl,
teď už myslím jen na naše usmíření.
Když jsi mě potřebovala já tu chyběl,
jedna báseň všechno nespraví,
vážně jsem si necenil toho co jsem měl,
a doufám že se náš vztah mezi námi změní,
Já na tebe nikdy nezapoměl,
každý mi říkal zapomeň,
zapomeň se řekne lehce,
a svoje sny v realitu proměň,
ale moje srdce nemůže a nechce.
Chtěl bych ti od znova říct že tě miluji,
že jsi pro mě vším,
slova svého srdce ti cituji,
MILUJI TĚ a tohle už nikdy nezměním.
Autor NyWi, 05.10.2010
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám že si jí ta dotyčná přečte...láska je i o rozchodech a znovunalézání

05.10.2010 13:27:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí