Soumrak z lásky

Soumrak z lásky

Anotace: ...

Utichlý kvítku oranžový,
řekni, řekni, řekni mi,
čí oči na rose loví
zimní motýl se stíny
* Měsíc zmlžen ve přítmí

Ty má malá svůdná duho,
tančíš řase zelené,
zachraň ji, než smutný od hor
změní vločku v srdce mé
* Stejně se ti rozplyne

Rubínko snivé zahrady,
vyzpívej cit aspoň chvíli,
ať lístek zdraví naladí
a přijde k řece něhy milý
* Nikdy jsme sny neslíbili

Modrý zvonku na louce,
jak je ti, jak je ti,
cinkla dívka ze slunce,
kéž se štěstí neztratí
* Hvězdy v noci střapatí

Ach, lipové vzpomínky
na pramínky černovlásky,
odpoví mi, odpoví,
dřív než pozná soumrak z lásky?
*
Autor J's .., 05.10.2010
Přečteno 338x
Tipy 18
Poslední tipující: Niky88, Jiná, Gabrielle, danav, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, Kapka, labuť, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí