Naděje

Naděje

Anotace: ....umírá poslední

Snažím se usnout, zkouším spát, jenže oči jak baterky, nejdou utahat.
Chvíli koukám z okna, chvíli do zdi, spánek stále nepřichází, dnes nejspíš nehrozí.
V ruce držím telefon, je tak tichý, pročítám zprávy, který tak bolí. Nechci se takhle trápit, nejdou však vymazat, nechtěj se ztratit.
Myslím na něj bez přestání, chtěla bych zapomenout, jenže srdce se brání. Uchovává si malinkou naději, že přijde a řekne, bez tebe nejde žít.
Tajně o to prosí, tajně doufá, já však vím, že je to prosba hloupá. Nic už to nezmění, tak to je, tak musím žít, tak umírá naděje!
Autor LuLuS, 05.10.2010
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí