Karmínový květ

Karmínový květ

Anotace: ...

Sbírka: První básně

Slzy brázdí jeho líce,

nepoví to již nikdy více,

neřekne, co jeho srdce křičí,

že jemu se láska nepříčí.

Věděl, po čem jeho jeho tělo touží,

špiní si ruku rudou louží.



Karmínový květ se chvěje,

láskou, smutku, bez naděje.
Autor Truth, 05.10.2010
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí