krásné chvíle

krásné chvíle

Anotace: není čas snít? jen ve snu jsem v bezpeční

život je sračka
těžký den
těžký měsíc
dlouhý sen
od temného setmění
budím se i ze spaní
neumím se bránit, rvát
budu si tu tiše lhát
jsem a nic víc
jsem a nechtít snít?
krásné chvíle vzal jen čas
nejsem dítě
vzal to ďas
Autor Meriel, 05.10.2010
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí