Na konci cesty

Na konci cesty

Anotace: ***

Já se ptám, jestli to bude mít cenu,
když to nenechá být, oba půjdou ke dnu..
Všechny ty krásný dny zůstaly za nimi stát,
postupem času, kdy rány začly pomalu vyprchávat..
A ted jsou daleko, jak starý fotky,
a tenhle prázdný pocit ještě stále umí zlomit..
A tak ji lásku nahrazují drogy,
snima je to dobrý aspon na pár hodin..
Na světě není nikho, kdo by jí chápal,
okolí jí nadává zatím co padá..
Nikdo znich nezná důvod, když tečou její slzy
nikdo z nich to neví, jaký je to pocit uvnitř..
Večer pustí sprchu, neslyší jí plakat
zkoušela se podřezat, když byla doma sama..
A dlouhý růkávy říkají, kde je pravda
každý si tím prošel, vstávej si silná holka..

Nádherný plány potom traumata z dětství,
noci jsou tak prázdný a ona zase nespí..
Slyšíš mě jsem tady, já vím je to těžký,
nevzdávej to bude líp, musíš mi věřit..
Slova od těch kteří překročili meze,
odhodláni vzít si život ještě ten večer..
Pokusy o sebevraždu, dva roky v pekle,
od lidí jako ona co zabloudili ve snech..
Život je nefér, všichni stojí vedle,
když stojí pořád sama proti všem a nikdo ji nechce..
Když není nikdo na její straně, nikdo, kdo by ji podal ruku,
stojí na konci, nejde se vrátit domů..
Někdy se cítí, že už počítá poslední minuty na tomhle světě,
už neví kam má jít..

Když vyrůstá odstrčená, tak získá jinej pohled
dva pokusy o sebevraždu, stím nemá problém..
Nikdy nebyla silná, nikdy nebyla dost dobrá na to aby si jí vážili..

Nechtěla být hrubá, arogantní, sprostá,
ale místo kamarádů, lásky poznala jenom bolest..
Rozkopal ji hajzl, přišli ji chránit
drželi jí ho před ksichtem, nedokázala mu vrazit..

Nesmíte jí soudit, omlouvám se bože,
brečí, když se podívá, kam až došla..
Nemá sílu tohle zvládat,
dostala jen co ji patří..
Autor amstafatko, 06.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No je to plné emocí,ale dost psycho,takový výkřik,který asi osloví jen ty kteří něčím takovým sami prošli...bylo by dobré to alespoň ukončit s náznakem naděje...i když žádná není...

06.10.2010 12:39:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí