Planetka Fortuna..

Planetka Fortuna..

Anotace: .. asteroid

Přede mnou míhá se světýlko
planetka Fortuna
honím se za sladkou lentilkou
přízrakem nokturna

šílený představou od nyní
dohonit štěstí míč
pořád jsem v patách své bohyni
ať mi nezmizí pryč

teprve zblízka, když spatřím vzhled
bludičky kulaté
stačilo dřív mít dalekohled
kružnici zubatě

nevidět - na touhy displeji
v pixelů vibraci
zaostřit rozlišení její..
.. jsi můj los stírací
Autor Petbab, 06.10.2010
Přečteno 299x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Gabrielle, hašlerka, Churry, Jiná, modrá..., Mbonita, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí