Chci ...

Chci ...

Anotace: Za Vaše názory předem díky :-)

Chci být tvým prvním hříchem
i poslední myšlenkou.

Chci být tvým ostýchavým smíchem
i vášnivou milenkou.

Chci usínat za černé noci
i probouzet se do bilého dne.

Chci ti říct své radosti
i všechny velké strasti.

Chci být tvým hodným ďáblem
i bezcitným andělem.
Autor Lůca K., 06.10.2010
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Borgia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi,jen mi lépe zní starosti místo strasti.Ale to je pouze můj pohled.

06.10.2010 15:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí