Štěstí

Štěstí

Anotace: aspoň maličko být Happy

V našich dlaních je touha
Touha poznání a čekání
I když je to jen pouhá
Naděje našeho shledání

Pro tvé oči jsem krásná
Ano..ano, jsem šťastná
Šťastná tak,že i tobě
Štěstí dávám.

Buší mi srdce,znamení mi dává
Ty jsi tam a Já jsem přesto
Šťastná....Happy

Štěstíčko ve dlani
Chci být Já...Ano,pro tebe
Zůstanu stále Svá....Happy

*YOUR LUCK*
Autor Kett, 10.01.2006
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí