Napsala mi

Napsala mi

Anotace: .

Vždycky jsem si myslel,
že najít si ženskou a udělat jí to,
musí stačit.
Vždycky jsem si myslel,
že najít si ženskou a mít dítě,
musí stačit.
Vždycky jsem si myslel,
že jít do práce a zase se z ní vrátit,
musí stačit.
Vždycky jsem si myslel,
že ožrat se jenom jednou tejdně,
musí stačit.
Vždycky jsem si myslel,
že dělat to 5x tejdně, 4x tejdně, 3x tejdně, 2x tejdně, 1x tejdně a pak 5x za měsíc, 4x za měsíc...
musí stačit.
Vždycky jsem si myslel,
že držet hubu,
musí stačit.
Vždycky jsem si myslel,
že mít rád to naše malý,
musí stačit.

jenže ne. ono to totiž nikdy nestačí, napsala mi
na kousek papíru bez zpáteční adresy
Autor Tecka 2, 06.10.2010
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: mexx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí