ano?

ano?

Anotace: ........

Chovám k tobě lásky cit,
však nechceš mi ho oplatit.

Mrzí mě to čím dál víc,
vždyť jsem ti chtěl jen vyjít vstříc.

Milovat tě,nestačilo.
Tak proč se nám to pokazilo?

Vím, že ty mě nemáš ráda,
avšak miluji tě,moje drahá.

Chtěl bych, abys byla moje,
srdce tvé mě nemiluje.

Budeš mi však chybět stále,
miluji tě pořád dále.
Autor arrow, 06.10.2010
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí