Neztrácím naději

Neztrácím naději

Anotace: Stará báseň staré lásce...

Sbírka: Lásky za zamčenými dveřmi

Postrádám smích
v tom nekonečném tichu,
jas očí tvých,
když muži jsou ti k smíchu.

Už pocit ten nemívám,
že piješ se mnou víno,
když sklenku tvou umývám
a v láhvi stále plno...

Já neztrácím naději,
že jsi tu stále snad,
dál psát budu raději
do nálezů a ztrát.
Autor Duhová, 07.10.2010
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí