Miluju

Miluju

Anotace: co k tomu říct-stručné pravdivé vyznání přímo od srdce

Miluju tvůj úsměv, když se na mě směje
miluju to, jak u srdce mě hřeje.
Miluju tvůj hlas slavičí,
miluju tvá ouška kočičí.

Děkuji za každý den s tebou
miluji tě uplně celou.
Myslím na to jak si krásná,
na to jak duše tvá je jasná.

Jako slunce nemůže být bez nebe,
tak ja lásko nemůžu byt tebe.
Tak jak ferda našel berušku,
tak ja našel svoji Pajušku.
Autor Kejss, 10.01.2006
Přečteno 1063x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí