optimistický pohled na lásku

optimistický pohled na lásku

Anotace: jak básnící přicházejí o iluze :D

Sbírka: Milostné verše z úpatí Krušných hor

Poslední dny zažívám peklo
rány ze všech stran a na všechny strany
jak kdyby neštěstí řekou teklo
a nateklo mému srdci za brány

Už ani nevím, jak vypadá
štěstí. Moje nálada neustále upadá
do kanálu. Ale pořád si říkám
třeba to věkem odejde
třeba to za nějaký čas přejde
Už nemám sílu se v tom svinstvu utápět
vždyť naši předci zažili horší časy
armády světových válek
zvuky ze samopalů dávek,
když přijela nás v roce 68
osvobodit armáda zpílali všichni sovětům.
Proto stále věřím těm svým snům
a modlím se k lepším zítřejším dnům

Už nedokážu být pesimistou, už nechci
jak nám dnešní svět
říká, jak se v žalu utápět
nebudu se trápit, budu jí stále milovat
budu se dál o její lásku snažit
a srdce na zdi malovat.
Autor Krušný Seveřan, 07.10.2010
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí