DOZNÁNÍ

DOZNÁNÍ

Anotace: František Halas je jeden z mých oblíbenců. Zaujala mě jeho báseň a rozhodla jsem se podělit se s vámi o ni ;O)

Dojat vším co je láska
k tobě se přimykám
smuten vším co je láska
před tebou utíkám

Překvapen vším co je láska
mlčím ve střehu
churav vším co je láska
soužím se pro něhu

Poražen vším co je láska
u věrných noci úst
opuštěn vším co je láska
až k sobě tobě růst
Autor Ťunťa, 10.01.2006
Přečteno 921x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí