Miracle of Love

Miracle of Love

Anotace: ..

Malovala v zahradách
Romantičtí blázni
Tančila
v ní víla v tmách
raněná a zvláštní

Miracle of Love

Nesla krůpěj duhy

Paprsek ji svlékl
v pírku holubic

A na vonnou pleť
déšť zrcadlil vody
když svit vzkříšení
chránil touhu žít

Chvěla se..i hřála

Rozkvétala v zimách
Anděl kvítků dotkl..
kdo je i není sám?

Zatřpytila slova
a cit neusíná..

Zůstal?

Snad jen akord
a v srdci
čirost rán

Miracle of Love

O dívce v neznámé
i v černovlásce růži
Slunce dne...

Máš
polibkem třešňovým
rty máje protkané

Ach
jen pojď, pojď...
v tiše vepsané..
večery prosté
modrásky tajemné
Autor J's .., 08.10.2010
Přečteno 287x
Tipy 22
Poslední tipující: hašlerka, Dota Slunská, Mbonita, Dračičák, Žqáry, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.

08.10.2010 13:30:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí