s vízem

s vízem

Anotace: ... ještě jsem je neuklízel ...

.
spoutaný pod všemi
sprostými slovy
jenom jsem
vyšeptával
vodopád

i do nedočkavých
možná odpovědí
schovávaných
za přízemi
pavučin

na svou vlastní
máš mne ráda?

právě mne zamotává
a s vízem tvého pasu

chtěl bych teď rád
začínat objímáním

tak si tě pouštím
zase od začátku
i holým zdem
kde hledám
po všech
koutech

ještě jsem
je neuklízel
jsou pořád
kolem mne
jako barevné
jsou tvé stíny
které pokouším
znova rozdýchat
pod dlaněmi

a tvoje jméno
ta zatoulaná
pomačkaná
podzimní
vlaštovka
odnášela
pro nové
origami
.
Autor a_tao, 08.10.2010
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Psavec, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí