Za rty

Za rty

Anotace: báseň ze života... Nikdy se nebojte říkat, to co máte za rty uzamčeno, někdy už nemusíte dostat další příležitost.

Za rty uzamčeno tolik slov,
Která bála se ti říct,
Nevyhrává dobro, ale zlo,
Vždy opadá každičký list.

Za rty skrývala se něha,
Kterou toužila ti ukázat,
Oddanost bezbřehá,
Tu by měli zakázat.

Za rty nechala i touhu,
Dotýkat se slovy tvé duše,
Zabalené v nevinném rouchu,
Odkopl jsi ji jednoduše.

Za rty měla zákazy,
Které ti chtěla dát,
Ty byl jsi strůjcem vlastní zkázy,
Ona začala se bát.

Alkohol, tvůj věrný přítel,
Jako zhouba ovládl tě celého,
Ty, alkoholu velký ctitel,
Dal sis rád moku chutného.

Sklenka, dvě, pak třetí,
Světla se moc rychle blíží,
Rána, všechno letí.
Tvé jméno ocitlo se na kříži.

Čelní srážka dvou aut,
Mrtvý jeden podnapilý
Život ti dal poslední out,
Předtím byl na tebe dost milý.

Za rty už nedokáže nic držet,
Vše, čemu bránila, aby šlo ven,
Teď jí to začalo strašně mrzet,
Že chlast sebral ji, TEBE, její sen.

A ty to nevíš, i kdyby to teď křičela z plných plic jen.
Autor ajuska92, 09.10.2010
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí