Dej mi šanci

Dej mi šanci

Anotace: no com

Láska, smutek a trochu žal,
To on je vinen, ten čas mi tě vzal,
Slza skápne na kraj stolu,
Tříští se a padá dolů,

Toužím vrátit se a milovat,
Ne jen nyní litovat,
Vzpomínky ve mně zanechávají šrám,
Prolitek krve a konec všem hrám,

Do světa křičím, ale neslyším nic,
Život ukázal mi z lásky jen líc,
Chci křičet, brečet a dál se vztekat,
Před tebou ale musím smekat,

Jak si to vydržel beze mě být,
Mě se nechce pomalu žít,
Bože proč to bolí moc,
Proč probrečím každou noc???
Autor Gamy, 10.01.2006
Přečteno 796x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí