Prosba

Prosba

Anotace: vlastně to není básnička, ale text písně:)

1. Říkáš, že naděje umírá poslední
proč cítím to jinak, kdo to ví
zkoušíš mi namluvit, že vše je v pořádku
mi to však připadá, že mluvíš po zpátku.

2. Vzpomínky se zdají být tak klamné
to, co jsme prožili, snad bylo pravdivé
tak moc bych chtěl vše vrátit zpátky
a říct ti to, co jsem nestihl,
vždyť, ten čas společný byl strašně krátký.

R: A proto prosím,
nenech mne trápit se pro tvůj úsměv,
když už mi nepatří
Ta trýzeň je obrovská
a není v mé moci zvládnout ji
Zachraň mne prosím
opusť mou mysl
opusť ji navždy

3. Tak dlouho jsem věřil, že láska je skutečná
všechno jsem dělal pro naši budoucnost
bylo to zbytečné jako let Ikara
nic nemá smysl, vše špatně dopadá

4. Ty toužíš dál mi lhát a držet se klišé
prý je to v mém zájmu,
já se spíš cítím jako v pasti
toužím prásknout dveřmi a zahodit klíče
Autor ninive9, 09.10.2010
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Any 4, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě tak znát melodii...

09.10.2010 14:07:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí