Není mi radno

Není mi radno

Anotace: Není mi radno, není mi pomoci, rád bych vám prozradil svojí emoci...

Není mi radno, není mi pomoci,
rád bych vám prozradil svojí emoci.
Ale svěřit se, to není tak lehké,
není v okolí žádné pohlaví křehké.

A to je to, s čím se chci svěřit,
nezbývá mi nic jinýho, než čekat a věřit.
Chtěl bych tenhle paradox přemoci,
ale není mi radno, není mi pomoci.
Autor Jeronym., 09.10.2010
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí