Sen

Sen

Anotace: měla jsem opravdu velmi, velmi zvláštní sen... sekce je trochu podvod, přece jen... byl to jen sen

Jako upíři brouzdáme nocí
A zoufale se pokoušíme
Zahlazovat stopy po pocitech,
Odlákávat pozornost našich těl i duší.

Víno stéká po stěnách
Svědomí jako krev
A Ty si v něm máčíš vlasy.

Vášeň
V nás spaluje
Všechno lidské
A oheň ničí pocit viny.

Neviditelný korzet mi drtí
kosti pokaždé, když se pohneš
A vzduch, který už stěží dýchám,
Je plný očekávání.

Jemný smích mi klouže
Po těle jako kašmír.
Každá naše vteřina je věčná.

Zakázaná.

Omamná chvíle
Ničí poslední
Naději rozumu na útěk.

Kolemjdoucí stíny ledabyle
Šeptají a vítr nám skučí do oken

„Teď už nemůžete odejít“
Autor fuu, 10.10.2010
Přečteno 408x
Tipy 11
Poslední tipující: Judita, Maro Deives, whiolet, la loba, Denael, CULIKATÁ, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jooo! jedno z nejlepších dílek co jsem dnes četla, děkuji...

16.10.2010 13:15:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí