Frustrace

Frustrace

Anotace: ...

Zůstal jen sen
ta bolestná touha
a šedá šmouha
na čelním skle
života.
Proč křídla si rvát
zamykat celu
a pak se bát
že je pozdě na změnu?
Držet si od těla
všechny a vše
a v noci litovat
když spánek přichází
o samotě.
Bát se, doufat a lkát
spílat vlastnímu já
znavena samotou
a vlastní ochotou
jiným ke štěstí pomáhat
a sama jen v rohu postávat...
Autor Saia, 10.10.2010
Přečteno 373x
Tipy 20
Poslední tipující: gallatea, Gabrielle, Roger, Radek.oslov.Šafárik, Denael, Karásek, James Libustka, Mraveneček, M.A.K., Désolé, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...stačí jen udělat krok vpřed ;)

02.11.2010 18:53:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí