Pan poeta

Pan poeta

Anotace: O muži, který čeká na své štěstí.

Pan poeta smutně stojí
sluncem zalitou má tvář
Myslí na ni, jak krásně voní
na jejich krásných modrých očí zář.

Pan poeta chtěl by zas jak včera
držet ji jen tak za ruku
On čekat však bude muset
na náruč plnou žhavých polibků.

Pan poeta má naštěstí času dosti
a láskou srdce naplněné
Tedy počká si on s radostí
na dotek ženy milované.
Autor Flloyd, 11.10.2010
Přečteno 449x
Tipy 9
Poslední tipující: E.deN, Metalgirl, Lexisa, Annie the wolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí