Když tady nejsi..

Když tady nejsi..

Anotace: ...taková omluvná

*

Všechno kolem se mi protiví
kvůli ničemu
a zima je nějaká studenější,
dokonce i ticho mlčí,
...když tady nejsi

*

Jsi jako kat
a já ten,
kdo má se kát
za tuhle noc
v odlescích barvy Tvých očí
rozplynu se nadvakrát
a kdyby to šlo,
vyloupnu své srdce
jako to čokoládové z adventního kalendáře
a položím Ti ho k nohám
s nadějí, že budeš jediný,
který jej nenechá
vykrvácet

*

Každý večer Ti budu stlát
v mých dlaních
a každé ráno připnu si Tě do vlasů,
abych u sebe měla neustále
alespoň kousek Tebe
a v koutku rtů
budu mít vždy jeden polibek navíc
jen pro Tebe

*

...a když mi dovolíš
být tou jedinou,
ráda jí zůstanu...
Autor MishaX, 11.10.2010
Přečteno 578x
Tipy 6
Poslední tipující: Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí