furt tě miluji

furt tě miluji

Anotace: když ji miluješ a nikdy už ji nezpatříž

při srdečním rytmu,
chodívali jsme spát,
čekalas aš špitnu,
to jak mám tě rád.

ted sám světem bloudím,
osudem opovrhuji.
po tobě toužím,
hvězdy v noci sleduji.

proč osud my tě vzal,
proč neřekli jsme si zbohem.
co za 5 minut s tebou bych dal
pamatuju chvíle za stohem.

ted jen krutá rána,
osud nastavil my záda.
vzal my tě před třemi roky,
doted pamatuju na tvé kroky..

na tvou vůni po ránu,
na kouzelné noci po tvém boku.
ted jen na srdci mám ošklivou ránu,
po třech letech po tom šoku.

lásko snad slyšíš jak na tebe myslím,
ikdyž jsi tam odkud není cesty zpět.
lásko já snad šílím,
sebevražd sem skoušel asi pět.

ty jsi můj strážný anděl,
cfítím tě furt u sebe.
který nikdy neuletěl,
vsrdci mě ted zebe.

lásko za pár let se sejdem,
tam na hoře u nebeské brány.
hned při příchodu se obejmem,
a mě zahojí se všechny šrámy..

budem spou na svět se dívat,
a při tom se nezpoutaně líbat..
zatím zbývá my je snění,
a za bílého dne i bdění..

pa lásko čekej tam na mě,
pro jinou už není mé rámě..
Autor mikky47, 11.10.2010
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Iwetta, Mraveneček, petulak124, ta.cupka., la loba, lvíče
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

držím palce, ať to tu na tom světě zvládneš... jednou přijde i tvůj čas.. a pak se zas potkáte :(

14.10.2010 15:44:00 | Iwetta

taky mi to přijde trochu v křeči a hlavně bacha na pravopis ale jinak ok,fakt zkus víc volnosti ale né v té mluvnici:-)

12.10.2010 11:51:00 | la loba

Ne, že bych taky občas neválčil s pravopisem, ale tady je toho opravdu moc. Rýmy jsou taky dost křečovitý, o rytmu nemluvě. Zkus to volnym veršem, ten tolik nesvazuje a třeba se ti do básně dostane více volnosti. Na básni to hned bude znát. Ale proč hned sebevraždy?
Hlavně to neber špatně, naopak...

11.10.2010 19:30:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí