PŘÍTEL

PŘÍTEL

Anotace: přítel x přítel? :) => kamarádka?

Chtěla jsem ti jen říct, jak moc ti přeji přítele.
Chtěla jsem ti jen říct, jak moc si přeji přítele.
Chtěla jsem ti jen říct, jak je důležité kvůli tom neztratit přátelé.
Chtěla jsem ti jen říct, jak moc si přeji, abychom byly veselé.
Chtěla jsem ti jen říct, jak moc je těžké to vše mít.
Chtěla jsem ti jen říct, jak moc je těžké to vše neztratit.
Chtěla jsem ti jen říct, že až ti bude nejhůře,
Chtěla jsem ti jen říct, že pak ti budu nejblíže.
Chtěla jsem ti jen říct, že nejlepší přítel vždy pomůže.
Chtěla jsem ti jen říct, že bez druhého být přítel nejlepším přítelem nemůže.
Chtěla jsem ti jen říct, jak moc je těžké to vše říct.
Chtěla jsem ti jen říct, jak šílené je se přitom neztrapnit.
Chtěla jsem ti jen říct, že až tohle budeš číst,
Chtěla jsem ti jen říct, že pak místo v mém srdci budeš vždycky mít.
Chtěla jsem ti jen říct, ..........................!
Autor AH, 11.01.2006
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí